Beste makelaars – Staat u voor een vastgoednachtmerrie?

Beste makelaars, ik was uw nieuwsbrief aan het lezen en werd getroffen door uw artikel over Leeuwarden. Het viel me op dat de economie in Zuid-Afrika nog steeds in een recessie verkeert, maar dat komt doordat het land nog geen grote crisis heeft meegemaakt zoals de VS. Hoewel ik het eens ben met uw analyse dat Zuid-Afrika een van de beste vastgoedomgevingen ter wereld heeft, denk ik ook dat er ruimte is voor verbetering. Het lijkt er zeker op dat de meeste van de beste makelaars in het land zijn getroffen door de wereldwijde kredietcrisis en dat sommigen hun aanbod hebben verlaagd of zelfs helemaal zijn gestopt met zakendoen.

Ik zou echter willen suggereren dat er meer aan de hand is dan alleen een paar rotte appels. Het lijkt erop dat er een enorm probleem is binnen de branche dat alle agenten op de markt heeft getroffen. Wat is dit probleem? Er is een negatieve onbalans tussen vraag en aanbod en dit is het grootste probleem in de industrie. Wanneer het aanbod de vraag overtreft, worden de prijzen opgedreven. En als het aanbod groter is dan de vraag, levert dat ook problemen op voor mensen die een woning nodig hebben, omdat ze hun aanvraag nauwelijks kunnen laten goedkeuren.

Er zijn hier twee krachten aan het werk. Aan de ene kant is er een zeer groot aantal mensen die een huis willen, maar geen genoeg kunnen krijgen van een huis om in te wonen. Ze huren elke kans die ze kunnen krijgen. Ondertussen heeft nog een groot aantal mensen het tegenovergestelde probleem. Ze hebben genoeg eigendommen om in te wonen, maar nergens om te wonen.

Dus de vraag overtreft het aanbod. En de enige oplossing voor dit probleem is om het aanbod uit te breiden. Dit is eigenlijk wat de beste makelaars hebben geprobeerd te doen om te voorkomen dat hun klanten weglopen. Maar dit alles leidt tot één probleem. Omdat de markt oververhit is, zullen de prijzen van onroerend goed snel stijgen.

Dit is een probleem dat snel moet worden opgelost. De beste makelaars in de branche hebben dit feit erkend en hebben actief gewerkt om te voorkomen dat klanten de markt verlaten. Met andere woorden, ze concurreren met andere makelaars om nieuwe klanten te winnen. Deze wedstrijd is ook goed voor de makelaars. Het helpt hen om betere deals te krijgen en betere werkgemeenschappen te creëren.

De beste makelaars zoals SUZ Makelaars erkennen dat de beste manier om een klant te behouden, is door een gemeenschap op te bouwen die wenselijk is voor alle potentiële kopers en huurders. Ze weten hoe ze de locatie van de gemeenschappen moeten kiezen, zodat de eigendommen worden geplaatst in gebieden die alle voorzieningen hebben die alle bewoners nodig hebben. Dit is het soort strategie dat professionele makelaars gebruiken, zelfs in het geval van grote verhuurprojecten. Het is dus duidelijk dat de beste makelaars kunnen voorkomen dat de markt oververhit raakt en kunnen helpen om een stabiel evenwicht te bewaren dat ervoor zorgt dat de markt gezond en aantrekkelijk blijft voor potentiële kopers en huurders.

Kijk voor meer informatie op https://suzmakelaars.nl/

Category: My Blog