Eettafel voor uw keuken

lampen eettafel

Een lampen eettafel  is het middelpunt van een eetkamer, waar vroeger aan werd gezeten om te eten. In dit artikel vindt u tips voor het kiezen van de juiste eettafel voor uw keuken of eetkamer.

U moet eerst beslissen welke tafelstijl u wilt. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar. Enkele hiervan zijn:

De eerste stijl die ik zal noemen, heet de L-vormige tafel.

Het bevat drie afzonderlijke stukken hout. Ze zijn lang en smal van vorm. Deze stijl is perfect voor kleine kamers waar de ruimte beperkt is. Het kan echter moeilijk schoon te maken zijn als gemorste etenswaren en dranken te lang blijven staan. Als dit type eettafel niet groot genoeg is, kan het ook moeilijk zijn om een ​​gewone eettafel te gebruiken voor andere soorten maaltijden, zoals ontbijt of lunch.

Een andere tafelstijl wordt de “U” -vormige tafel genoemd. Deze zijn ideaal voor grote kamers omdat ze voldoende zitplaatsen kunnen bieden aan alle gezinsleden. U moet hier echter voorzichtig mee zijn, omdat het moeilijk zal zijn om deze tafel in uw kamer te manoeuvreren. Wanneer u deze tafelstijl echter kunt manoeuvreren, is het erg handig om te entertainen.

Een populaire eettafel is de vierkante tafel. Dit wordt meestal gebruikt in grotere huizen. De vierkante tafel is geweldig als je iets formeler wilt.

De laatste stijl van eettafel die ik zal bespreken, is de ovale tafel. Deze tafelstijl heeft meestal één lang gedeelte dat de breedte van de tafel beslaat. Aan elke kant van het lange gedeelte bevindt zich een kort gedeelte dat qua lengte vergelijkbaar is met het lange gedeelte. Deze tafelstijl is perfect voor mensen die niet veel ruimte in hun eetgedeelte hebben en het is een prachtig middelpunt van de tafel.

Bij het kiezen van een eettafel moet u nadenken over de grootte en het aantal tafels dat u in huis zult hebben. De grootte van de tafel is afhankelijk van het aantal mensen dat er gebruik van gaat maken en de totale grootte van uw huis. De afmeting van de tafel hangt ook af van het type lampenkappen en tafellampen dat je ervoor gaat aanschaffen.

U moet ook nadenken over het type verlichting dat u voor de tafel gaat gebruiken. Een goede vuistregel is dat als er veel licht in de kamer is, er een tafel met een grote kap moet worden gebruikt. en een tafel met een kleinere kap moet worden gebruikt voor een kleinere ruimte. U kunt tafellampen kopen in verschillende stijlen die passen bij de tafelstijl of kleur van uw huis.

Een stijl die ik aanbeveel is een tafel in Tiffany-stijl met twee hoge hanglampen aan het plafond. Dit type tafel is perfect voor kleinere ruimtes

https://www.verlichtingvantoen.nu/.

Category: Verlichting