Hoe verse pasta droog te maken

Pasta saus

Droge pasta is een van de vele verschillende soorten voedsel die worden bereid door het te koken en in de oven te bakken.

Pasta is een vorm van voedsel die meestal wordt gemaakt van ongekookt tarwedeeg gecombineerd met water en gevormd tot dunne vellen of andere vormen, vervolgens gebakken of gekookt in een pan. Er zijn verschillende soorten pasta, waaronder linguine, elleboogmacaroni, russelli, pizzadeeg en de alom bekende macaroni en kaas. Van eenvoudige en ongecompliceerde Pasta tot extravagante smaken zoals Pasta Macaroni en Kaas, er is voor elk wat wils.

Droge pasta wordt bereid door noedels in water met een kleine hoeveelheid olie te koken om het zetmeel te verwijderen, waardoor ze de resterende vloeistof niet kunnen opnemen, en de noedels te koken. Dit voorkomt dat ze drassig en nat worden, wat zorgt voor een veel kauwer gerecht. Hoewel deze methode eenvoudig lijkt, is het niet zo eenvoudig als het lijkt. De eerste stap is om alle benodigde apparatuur en ingrediënten te verzamelen en vervolgens de pasta ongeveer twee minuten te koken.

Laat de pasta na het koken uitlekken en houd het watergehalte laag door er wat olie over te besprenkelen. Dan is de pasta klaar om direct uit de verse pasta in dunne strengen of zelfs noedels te worden verwerkt. Voeg voor dikkere lokken wat water toe en meng ze door elkaar. Voeg voor noedels direct uit de winkel wat water toe en meng ze ook. Als noedels te lang zijn, moeten ze mogelijk worden opgevouwen voordat ze worden gekookt.

Er is geen geheim recept om Pasta Dry te maken.

Wat bij dit proces echter nuttig is, is te onthouden dat verse pasta zo snel mogelijk na aankoop gekookt moet worden. Als je pasta langere tijd op kamertemperatuur kookt, worden de noedels droog en taai, wat niet echt lekker is.

Laten we nu verder gaan met het belangrijkste deel van dit gerecht: het deeg. Meng voor het deeg de bloem en het water tot een gladde en gelijkmatige pasta. Kneed het mengsel tot het volledig gemengd is en wikkel het dan in een stuk doek of aluminiumfolie. Laat het deeg ongeveer tien minuten rusten, zodat het elastisch kan worden. Hierdoor wordt het deeg zachter zodat het in elke gewenste vorm kan worden gesneden. U kunt de pastasnijder gebruiken om de vorm te bedenken die u verkiest.

Nu is het tijd om de Pasta Dry te koken. Kook de pasta ongeveer twaalf minuten op het bovenste rek van je oven. Haal uit de oven en laat afkoelen. Als de pasta is afgekoeld, dek je hem goed af met de folie en laat je hem in de open lucht drogen. Zodra het voldoende is gedroogd, kan het nu in uw recepten worden gebruikt.

Neem een ​​kijkje op deze website: https://novusventus.shop/

Category: My Blog