Val niet voor schadelijke ingrediënten

sudocreme

De schadelijke ingrediënten in Sudocrem-billencrème hebben geleid tot een groter gevoel van bezorgdheid bij consumenten en huiddeskundigen. Dit komt omdat de ingrediënten die door de fabrikanten worden gebruikt, niet veilig zijn voor menselijk gebruik. Volgens de rapporten bevat dit product hydrochinon als een van de schadelijke ingrediënten. Hydrochinon is een bewezen kankerverwekkende of hormoonontregelaar, die huidkanker kan veroorzaken.

Hydrochinon kan worden gebruikt om nieuwe huidcellen te ontwikkelen en om de groei van bestaande te stimuleren. Het heeft echter een ernstig negatief effect op de gezondheid van mensen. Dit komt omdat het in staat is om verschillende soorten kanker te baren, waaronder leukemie en melanoom. Medische autoriteiten in Europa hebben het gebruik van hydrochinon en alle aanverwante producten verboden. Enkele andere hormoonverstorende stoffen die in Sudocrem-billencrème worden aangetroffen, zijn: difenylamine, jodium, lindaan, tolterodine en genisteïne.

Het is van vitaal belang op te merken dat deze schadelijke ingrediënten werden vermeld, samen met de claim dat ze ‘natuurlijk’ en ‘veilig’ zijn.

Consumenten moeten zich realiseren dat deze ingrediënten erg gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van de huid. Ze kunnen ook irritatie, huiduitslag, allergieën, netelroos en meer veroorzaken. Daarom moeten consumenten vragen naar producten die deze ingrediënten op geen enkele manier bevatten.

Alle natuurlijke ingrediënten zijn belangrijk voor de huidverzorging. Deze ingrediënten bieden bescherming en stimuleren de vorming van gezonde nieuwe cellen. Door de huid goed te voeden, kunnen ze veroudering, huidaandoeningen, fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering voorkomen. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat het regelmatig aanbrengen van huidcrème die deze ingrediënten bevat, de incidentie van huidkanker met maar liefst 30% kan verminderen. Dit maakt deze producten een must-have.

Het bedrijf waar u deze crème heeft gekocht, moet een voorziening voor terugbetaling treffen als u niet helemaal tevreden bent met het product. De ingrediënten moeten worden goedgekeurd door de Food and Drug Administration. U kunt informatie opvragen over de ingrediënten en het bedrijf waar u de crème heeft gekocht. Dit dient schriftelijk te worden verstrekt.

Zorg er bij het kiezen van huidverzorgingsproducten altijd voor dat deze geschikt zijn voor uw huidtype. Huidcrèmes moeten natuurlijke ingrediënten bevatten, zodat ze geen nadelige effecten veroorzaken. De huid moet altijd schoon en gehydrateerd worden gehouden. Door een goede crème te gebruiken, houd je je huid mooi, jong en gezond.

Klik hier voor meer informatie https://vrijnatuurlijk.nl

Category: Hygiene