Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden in Queens?

Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden in Queens?

V: Bestaat er in Queens zoiets als een ‘betrouwbare hypotheekadviseur’? Ik heb deskundig advies nodig als ik mijn eerste huis koop en heb moeite er een te vinden. Dank je! Ik ben erg geïnteresseerd in de vereisten zonder inkomen om in aanmerking te komen voor een hypotheek zonder dokumenten en kijk naar een appartement in Vlissingen.

A: Er zijn inderdaad een paar "betrouwbare" hypotheekadviseurs in Queens die gespecialiseerd zijn in het helpen van mensen met een hoge rente om hypotheken te vinden zonder inkomenseis. "R&J Capital Group LLC" is de belangrijkste hypotheekverstrekker in Queens. Wij zorgen ervoor dat u de beste deals op de markt krijgt. Wij zijn gespecialiseerd in de financiering van kippenhokken, appartementen, eengezinswoningen en commerciële gebouwen Wagenaar Assurantiën. Geen inkomen? Geen probleem, we helpen iedereen bij het verkrijgen van een hypotheek zonder inkomen of krediet.

We hebben meerdere jaren ervaring met het werken met FHA-leningen in Queens en hebben tienduizenden dollars aan rente bespaard door onze due diligence te doen. U kunt ons altijd bellen. Voel je vrij om onze website op elk moment te bezoeken. Maak gerust gebruik van onze gratis hypotheekrekenmachines en casestudy's. Beste wensen, Brian

Link naar de website: Wagenaar Assurantiën