Waar kan ik een makelaar vinden om mijn volgende huis te kopen?

Waar vind ik een makelaar bij mij in de buurt?

Waar kan ik een makelaar vinden om mijn volgende huis te kopen?

Een van de meest populaire vragen onder starters op de woningmarkt is: "Waar vind ik een makelaar bij mij in de buurt?" Het hebben van een makelaar bij u in de buurt kan belangrijk zijn om ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot gekwalificeerde kopers en om geld te besparen. Bij het kopen van een huis is het ook erg belangrijk om je onderzoek te doen voordat je je bij een bepaald bedrijf vestigt. Er zijn voor- en nadelen aan het kopen van een huis bij een bepaalde makelaar, dus het is belangrijk om deze beide te kennen voordat u een beslissing neemt.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een makelaar om uw huis te kopen, is dat hun naam en reputatie verbonden zijn aan een aantal huizen in verschillende delen van het land. Als ze dus goed zijn in wat ze doen, zou je ze zonder al te veel moeite moeten kunnen vinden als je op zoek bent naar een nieuw huis. Het beste deel van het gebruik van een makelaar is dat, hoewel bekend is dat ze al veel huizen hebben om uit te kiezen, u niet vastzit aan het kopen van alleen hun aanbiedingen Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Dit betekent dat u door alle huizen die ze in uw regio te koop hebben, kunt bladeren en er een kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Veel bedrijven bieden ook aan om hun makelaars naar je huis te sturen om het te bekijken, wat betekent dat ze precies weten waar je naar op zoek bent bij het kopen van een huis op deze manier.

Hoewel sommige mensen het kopen van een huis bij een makelaar bij mij in de buurt als een extra kostenpost zien, is dit een relatief lage prijs in vergelijking met de voordelen die u ervoor terugkrijgt. Allereerst heeft u toegang tot gekwalificeerde kopers, die waarschijnlijk direct beschikbaar zijn om uw woning te bezichtigen. U hebt ook toegang tot een verscheidenheid aan verschillende hypotheekproducten die beschikbaar zijn en kunt rondkijken voor het perfecte tarief voor uw woningkrediet. Het zal ook gemakkelijker voor u zijn om het type lening te vinden dat geschikt is voor uw behoeften, omdat er minder papierwerk bij komt kijken. Het beste van alles is dat wanneer u een huis vindt dat u bevalt, u vele opties heeft om het te verkopen, mocht u ooit besluiten dat u wilt verhuizen.

Klik hier voor meer informatie: Mijn Verkoopmakelaar