Yoga Retreat Ibiza

Yoga Retreat Ibiza

Als je op zoek bent naar een plek om yoga te beoefenen in een prachtige omgeving, dan is een yoga retreat op Ibiza misschien iets voor jou. Het Baleareneiland is de thuisbasis van vele yoga-retraites. Deze faciliteiten kunnen je helpen je yogabeoefening te verbeteren en stress te verminderen. Het idyllische eiland is een geweldige plek voor een vakantie en is ook de thuisbasis van enkele van de beste stranden van Europa. Hoewel er tal van activiteiten en uitgaansgelegenheden in de omgeving zijn, is de rustigere kant van Ibiza de perfecte plek om diep te leren ademen nuttige info.

yoga retraite ibiza

De met pijnbomen begroeide bergen van Ibiza vormen een perfecte achtergrond voor een yoga-retraite. Het ligt niet ver van het dorp Sant Miquel de Balansat en is perfect voor degenen die de drukte van het stadsleven beu zijn. De locatie is vredig en sereen, en de faciliteit is gevestigd in een finca die eigendom is van een excentrieke Spaanse kunstenaar. De architectuur is een mix van natuurlijke materialen, water en licht en roept een gevoel van plaats op.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor yoga retreats op Ibiza. Zo is het Ibiza Zazen Hotel een kleine, intieme 18e-eeuwse boerderij. De naam "zazen" verwijst naar "gewoon zitten". De sfeer op Ibiza Zazen is bevorderlijk voor een rustige, verkwikkende vakantie. Gasten genieten van begeleide meditaties, een dagelijkse yogabeoefening en workshops op basis van yogasutra's.

Voor meer informatie zie: https://happyliferetreat.nl/